Puuteri on parasta!

Nössöilyä Vardtindenillä

Näkee kyllä, että tänä talvena on tullut ihan liian vähän laskua. Tulee laskettua ihan nössösti, kun ei oo touchi kunnossa. Nössöiltyä tuli jo Alpeilla, niin se näkyy täällä Lyngenissäkin. Ei tuu vedettyä vauhdilla ja kunnolla droppeja ja jännäilee ihan turhaan. Oon ollut koko ajan sitä mieltä, että tänne Lyngeniin ei tulla harjottelemaan, vaan pitää saada kunnon tuntuma Alpeilla, että täällä voi sitten suorittaa täysillä ja turvallisesti.

Pilveä oli Vardtindenin reissulla. Kokeiltiin silti.

Pilveä oli Vardtindenin reissulla. Kokeiltiin silti.

Käytiin tossa Vardtindenillä laskemassa Pilkkeen kevät vitusta inspiroituneina. Oli aika levoton pätkä! Jotain yritettiin kartasta katella ja kateltiin myös erilaisia ripuli-tasosia pätkiä sieltä. Ei lähdetty tavottelemaan ihan samaa kuin Pilkkeessä, vaan vähän loivempaa kohtaa ja hieno linja löydettiinkin.

Fiilis ja näkymä laskuun lähtiessä oli semmonen leffafiilis, jossa näkyy kivan jyrkkä seinämä, jossa on valunutta lunta ja hyviä droppipaikkoja ja harjanteita. Tässä video nössöillystä laskusta. Olis pitänyt vetää joku droppi ja paljon kovempaa ja arvoin jo lähtiessäkin. Tosi hauska lasku silti!

Tässä vielä Pilkkeen kevät vittu samoilta seuduilta

Splitillä skineillä on aina vähän erilaista laskea

Splitillä skineillä on aina vähän erilaista laskea

Vardtindenillä skinnaamassa

Vardtindenillä skinnaamassa

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.