Puuteri on parasta!

Lämmittely puuterin etsintään Naudersissa

Jesjes! Pläni oli lähteä melko perinteisesti auton kanssa vapaasti rundaamaan Alppeja puuterin perässä kolmeksi viikoksi. Ensimmäisenä kohde oli kuitenkin kiinteästi Naudersissa Skipolin kyljessä opiskelijoiden viihteenä, minne saavuin ehkä neljä päivää myöhässä. Asusteltiin Tuben, Katrin ja Camillan kanssa perinteiseen itävaltalaiseen tyyliin jonkun yläkerrassa. Paikalla oli paljon muitakin tuttuja ja menoa riitti, joten säälittävä lumitilanne ei kauheasti päässyt ahdistamaan. Lumitilanne oli aivan surkea, mutta yöelämä aktiivinen!

Osuva kuvaus: ”Mäki on tollanen dalmatialainen”

Rihis oli koodannut juomapelin, johon speksattiin kisaajan koko ja käytössä oleva juoma. Peli sitten käski jokaisen juoda juomaansa ja tavoitteena oli pitää kaikki osallistujat samoissa nousevissa promilleissa. Sitä sitten jatkoilla pelailtiin. Ihan karsee tahti! Ei selvinny yöksi omalle kämpille.

Opiskelijat on mm. siinä aivan mahtavia, että ne ei ala nukkumaan kesken juhlinnan sen takia, että seuraavana päivänä saattaisi väsyttää tai olla paha olo. Täysillä päätyyn!

Naapurissa heti Italian puolella on Schöneben. Lumitilanne oli edelleen heikko, mutta parkki juuri näppärä. Mietiskelin, että viitsiikö sitä lähteä putskulaudalla Jones Flagshipillä parkkiin pomppimaan. Oikeastihan se toimi paremmin kuin kotona odotteleva melko vanha Burton Custom. Järjetön homma. Ehkä toi parkkilauta olis aika uusia ja opetella 20 vuoteen joku uus temppu.

Schönebenin parkissa oli monipuolisesti helppoja ja isompaa.

Kommentti ( 1 )

  1. / VastaaLate
    Ja olihan siellä myös Maria pari päivää samaan aikaan! Pää alkaa olla jo hatara.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.