Puuteri on parasta!

Lyngenin vinkit

Tänäkin pääsiäisenä aika moni kaveri on lähdössä Lyngeniin viikoksi tai pariksi. Oma Laten Laskumatkojen reissukin suuntaa sinne pariksi viikoksi.

Matkan suurin nähtävyys on puussa oleva kumisaapas jossain tuolla tosi pohjoisessa. Se on tien länsipuolella Ropinpirtti 2000 m kyltin vieressä. Tossa linkki paikkaan Google Mapsiin ja Street Viewsta voi vaikka tarkistaa kumpparin. On se siellä ollut ainakin viisi vuotta.

https://www.google.fi/maps/@68.679301,21.537738,13z

Se alue on muutenkin jonkunlainen bermudan kolmio. Sen verran jänniä ulosajoja siellä on nähty.

Jos ei millään meinaa keksiä, mitä kaikkea piti ottaa mukaan, tuossa on alla lista, josta katsella mallia. Toi lista on mun henkilökohtainen pakkauslista, eikä mikään ohje. Pitäisi tuolla kuitenkin tulla suunnilleen kaikki, mitä voi tarvita reissussa.

Laten Laskumatkojen varustelista.xls

Mitäs muuta.. Alkoholi on Norjassa kallista, juusto huonoa, mämmiä ja pääsiäismunia ei saa.

image00072

2013 tuli reilusti lunta

 

Kommenttia ( 2 )

  1. / Vastaakuru-luru
    Tosta listasta puuttuu paljon olennaista. Valjaat, hakku kertaa kaks, vesipyssymiekka, toppijallu, hevosnaamari, ykssarvisnaamari, puuterikorvat tai vaihtoehtoisesti tuntosarvet, musiikkisoitin, kuulokkeet, nenäliinoja, buranaa, lennätettävät helikopterit, panacodit, kajarit, saunavihta, mikrofleecepyyhe, uimashortsit, kakkukynttilät, hanskat, varahanskat, varahanskojen varahanskat.... Late oon vähän pettynyt. Tsemppiä kuitenkin reissuun!
  2. / VastaaLate
    Sä et ehkä huomannu, että tossa on kolme välilehteä? Noi melkein kaikki on kyl siellä :) Hätäviikset jäi näköjään nyt himaan.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.