Puuteri on parasta!

Backbowl

Oltiin Ullan kanssa kahdestaan tosiaan toista kertaa Nisekossa Moiwassa ja aikaa laskemiseen neljä ja puoli päivää. Meillä ei ollut vielä paluulippua Sapporosta Osakaan, mutta onneksi Laatumatkoilta järjestyi edulliset lennot ja Welcome Centeristä bussikyyti kentälle. Huh! Stressi hellitti ja pystyi taas keskittymään olennaiseen. Päivällä oli aika epätodellinen, sekava ja huono olo koko showsta. Tiedettiin tämän olevan täysin hullua ja se jo tuntui siltä.

Ensimmäisenä päivänä käytiin laskemassa Annupurin bowlit Backbowl ja Ozawa bowl, jotka näkyy houkuttelevasti Moiwaan. Bowliin oli haikkaamassa aivan älyttömän paljon porukkaa. Syynä ruuhkaan on varmasti se, että bowleille on valvottu portti. Siitähän tulee mielikuva, että portin ollessa auki paikka on turvallinen ja lisäksi paikka on osoitettu. Näytti siltä, että moni ei olisi sinne muuten lähtenyt.

Bowlit eivät olleet niin jyrkkiä kuin Moiwasta näytti. Puuteriakin oli Moiwaa vähemmän. Bowleissa oli parikymmentä senttiä kevyttä puuteria ja alla tasainen kirkas jää, johon kantti ei kunnolla ota kiinni. Yhtenä päivänä Chisennopurin onsenissa vanhempi aussimies oli kuvaillut samankaltaisia olosuhteita, mutta ei tietenkään uskottu. Nyt oli pakko uskoa. Vaikka lasku ei ollutkaan unelmaa, kannatti paikka käydä katsomassa. 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.