Puuteri on parasta!

Lisää Riksua

Tänään Heikki ja Satu lähti ensimmäistä päivää mäkeen. Eilisen porukan lisäksi remmissä oli siis Heikki ja Satu ja lisäksi vielä Kossu. Sää oli eilisen kaltainen eli -14 ja aurinkoa taivaan täydeltä. Laskettiin jälleen pari kierrosta Nordalsfjälliä nyt vähän eri reittejä ja välillä porukka parissa osassa. Ensin laskettiin reitti, joka oli viime keväänä Riksgränsenin kisojen karsintamäki. Ihan mukavan jyrkkä mäkihän se oli. Reitti tuli alas aika läheltä Nordalsfjällin rappusia rappusten alapäähän. Jone, Ulla, Heikki ja Satu lähti kokeilemaan femtifemman ja me muut otettiin vähän loivempi lasku alas. Meidän loivalta pätkältä löytyi muutama ihan oikeasti pehmeä käännös. Mukavaa.

Tauon jälkeen laskettiin merkittyä hoitamatonta rinnettä Uffes Vegiä muuta kierros. Aika koluttu mäki, mutta sellainen vaihteleva. Sen jälkeen mun lisäksi Heikki, Jone ja Miikka lähdettiin laskemaan rajan kohdille ja kuvaamaan. Etsittiin ja laskettiin spotteja ja Miikka kuvasi. Onneksi tuli laitettua lisää vaatetta päälle heti laskun alussa, koska tänäänkin iltapäivällä kylmeni eilisen tavoin jonnekin -20 seudulle eli oli aika perhanan viileää. Eilen alkoi nimittäin hymy hyytymään.

 

 

 

Riksgränsen on selkeästi offarilaskukeskus, vaikka sivuilla mainostetaan, ettei se ole pelkästään sitä. Hissejä on vähän ja suurin osa näyttää laskevan offarilla. Ihmiset ovat myös aika kokoneita laskijoita. Eron huomasi myös siinä, kun eilen sellaisella normaalilla pääsiäisturistilla oli ongelmia hississä lapsen kanssa, niin ihmiset lähinnä ihmettelivät ja naureskelivat, mutta esim Rukalla osa olisi varmaankin ollut enemmänkin kauhuissaan. Aika pöhköä se toiminta siinä sompahississä kyllä oli. Suomesta poiketen hissipoikien sijaan täällä hissiä oli pyörittämässä kaksi blondia.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.